Loading...

The Perfect Match – Tony Roma’s

The Perfect Match – Tony Roma’s

Let’s try ribs today! Here I am at Terminal 21 shopping mall, standing on the 4th floor in front of an American restaurant which originated in North Miami way back in 1972. I am nowhere else but at Tony Roma’s, known for serving the best ribs in Bangkok!

วันนี้จะพาไปทานซี่โครงหมูกันค่ะ ตอนนี้เราอยู่กันที่ชั้น 4 ของห้างเทอมินอล 21 หน้าร้านอาหารอเมริกันร้านหนึ่ง ที่ถือกำหนดขึ้นในนอร์ท ไมอามี ตั้งแต่ปี 1972 นู่นแหน่ะ มีใครพอจะเดาได้บ้างเอ่ย? จะเป็นที่ไหนไปไม่ได้ค่ะนอกจากร้าน โทนี่ โรมาส์ ที่โด่งดังในเรื่องของเมนูซี่โครงที่เรียกได้ว่าเริ่ดและฟินที่สุดในกรุงเทพมหานคร!

With more than 200 restaurants in 27 countries, Tony Roma’s synonym is success. The restaurant has won countless awards for their excellent ribs, and with its secret recipe and hard-to-resemble sauce, Tony Roma’s is committed to providing every guest with the perfect meal in every visit. Now, are we all ready for the best ribs in town experience? Follow the foodpanda team, and let see which dishes from Tony Roma’s create this week’s Perfect Match!

ร้านนี้มีสาขากว่า 200 ร้าน ใน 27 ประเทศ บอกได้เลยว่าโทนี่ โรมาส์ เป็นตัวแทนของคำว่าความสำเร็จเลยล่ะค่ะ ทางร้านได้รับรางวัลนับไม่ถ้วนในเรื่องของสุดยอดซี่โคร่งและซอสรสเด็ด ด้วยสูตรลับพิเศษและรสชาติของซอสที่ยากจะหาได้จากที่อื่น โทนี่ โรมาส์ มั่นใจว่าจะทำให้ลูกค้าทุกคนได้ทานมื้ออาหารที่ดีที่สุดในทุกๆครั้งที่มาใช้บริการ ตอนนี้ พร้อมจะเปิดประสบการณ์ไปชิมซี่โครงที่ดีที่สุดกันหรือยังคะ? ตามฟู้ดแพนด้าทีมมาเลยค่ะ แล้วมาดูกันว่า Perfect Match ในสัปดาห์นี้จะเป็นเมนูไหนกันบ้าง!

Tony Roma's Bangkok | foodpanda Magazine

The Original Baby Back Ribs, served with Coleslaw and Side Dish Choice is one of the recommended and most ordered dishes, and we’ve fallen for it so easily. For the ribs, you have 3 choices to pick from, Full, Regular or Half Slab. When it comes to side dish, Tony Roma’s offers several, but mashed potato is the signature choice, loved by customers of all ages. Tender, lean pork loin meat, basted with Tony Roma’s original BBQ sauce, has proven me that the ribs served here are undeniably the best! The ribs are very succulent, and it gives the taste of high-quality meat in every bite. The texture is very tender and a bit smoke-flavored and fully covered with their rich BBQ sauce. You’ll love this big dish the most when eaten along with a spoonful of coleslaw and mashed potato, topped with crispy bacon bites. It’s heaven for those craving BBQ ribs!

ดิ ออริจิเนล เบบี้แบค ริบส์ เสิร์ฟพร้อมกับโคลสลอว์และเครื่องเคียง เป็นหนึ่งในเมนูแนะนำและเมนูที่ฮิตที่สุด จึงทำให้เราตกหลุมรักอาหารจานนี้ได้อย่างง่ายดายเลยค่ะ ในส่วนของซี่โครงหมูนั้น คุณสามารถเลือกได้ว่าจะรับเป็นแบบทั้งซี่โครง แบบธรรมดา หรือแบบครึ่งซี่โครงค่ะ แล้วแต่ความหิวของแต่ละคนเลย แต่เรามักจะเลือกแบบธรรมดาเพราะว่าปริมาณกำลังพอเหมาะพอดี มาถึงเครื่องเคียงกันบ้าง เลือกเองได้เหมือนกัน โทนี่ โรมาส์ มีเครื่องเคียงให้เลือกเยอะอยู่ค่ะ แต่มันบดน่าจะเป็นตัวเลือกที่ลงตัวที่สุด และเป็นเมนูโปรดของลูกค้าทุกเพศทุกวัยด้วย เนื้อซี่โครงที่นุ่มมาก เปื่อยยุ่ยกำลังดี คลุกเคล้าด้วยซอสบาร์บีคิว พิสูจน์ให้เราเห็นกันชัดๆเลยว่าซี่โครงของร้านนี้คือที่สุด สมคำร่ำลือจริงๆนะคะ เนื้อซี่โครงฉ่ำมาก ได้รสชาติของเนื้อหมูคุณภาพพรีเมี่ยมในทุกๆคำที่ทานเข้าไป เนื้อนุ่มและหอมกลิ่นรมควันหน่อยๆ แถมซอสก็แทรกซึมไปทั่วทุกส่วน คุณจะยิ่งถูกใจถ้าทานพร้อมกับโคลสลอว์คำใหญ่ๆ ตามด้วยมันบดนุ่มลิ้นที่โรยด้วยเบค่อนกรุบกรอบ ใครที่ชอบทานซี่โครงบาร์บีคิว บอกเลยว่านี่คือสวรรค์ค่ะ!

Tony Roma's Bangkok | foodpanda Magazine

Now, what should we pair Tony Roma’s The Original Baby Back Ribs with? Since the big ribs have taken most space in my belly already, I can’t order anymore heavy meat or seafood dishes. But if it’s something sweet, then I have to confess that I’ve actually spared some special space for it! Let’s go with the old-fashioned dessert that never gets old, Tony Roma’s Brownie Sundae, Chocolate brownie topped with a scoop of vanilla ice cream and hot fudge. When you have this dessert after your meaty ribs dish, your visit will feel complete and satisfying. The bittersweet flavor of the dessert gently removes the meaty taste away, and replaces it with the cool and fresh vanilla scoop that melts in your mouth in the realm of some hot fudge. It’s a good way to end the meal!

คราวนี้เราจะจับคู่ดิ ออริจิเนล เบบี้แบค ริบส์ ของโทนี่ โรมาส์คู่กับเมนูไหนดี? จริงๆแล้วเจ้าซี่โครงชิ้นยักษ์เมื่อกี้เนี่ย กินพื้นที่ในกระเพราะของเราเต็มหมดแล้วค่ะ สั่งจานต่อไปไม่ไหวแล้ว ทั้งเนื้อและซีฟู้ดเลย แต่! ถ้าเป็นอะไรที่นุ่มๆหวานๆหน่อยล่ะก็ ต้องสารภาพกันตรงนี้เลยว่าเราแอบเผื่อพื้นที่ในท้องไว้ให้ของหวานโดยเฉพาะ เราลองมาชิมเมนูของหวานแบบดั้งเดิมที่ยังไงก็ไม่เคยตกยุคอย่าง บราว์นี่ ซันเดย์ ของโทนี่ โรมาส์กันค่ะ เป็นช็อกโกแลตบราวนี่ เสิร์ฟพร้อมกับไอศกรีมรสวานิลลา และราดด้วยฮ็อตฟัดจ์ ถ้าได้ทานขนมหวานจานนี้หลังจากทานซี่โครงหมู คุณจะรู้สึกว่ามันให้รสชาติและความรู้สึกที่ต่างกันโดยสิ้นเชิง แต่กลับกลายเป็นการจับคู่ที่ลงตัวไม่ใช่เล่น รสชาติของซี่โครงจะยังติดอยู่ในปากหลังจากทานเสร็จ พอรสชาติหวานอมขมของบราวนี่สัมผัสที่ลิ้นของคุณ มันก็จะค่อยๆกลบรสของซี่โครงนั้น แล้วจึงส่งไอศกรีมวานิลลาที่เย็นชื่นใจเข้ามาแทนที่ ไอศกรีมคำโตจะละลายในปากของคุณท่ามกลางฮ็อตฟัดจ์สุดฟิน บอกตรงๆเลยค่ะว่าไม่ธรรมดาจริงๆ!

Try these dishes at Tony Roma’s and tell foodpanda how perfect this match is to you!

ไปลองชิม 2 เมนูสุดมหัศจรรย์นี้ได้ที่ร้านโทนี่ โรมาส์ และอย่าลืมกลับมาบอกเรานะคะว่ามื้ออาหารของคุณนั้นลงตัวขนาดไหน!

patsaya
Patsaya Aumsan |
Contributing Editor

Writing is not a one way communication. I always keep this quote in my mind whenever I start to write, and that’s the reason why I’m so much in love with the world of writing. I’m Patsaya Pongpanich, a 22 year-old recent graduate from the Faculty of Arts, Chulalongkorn University.

patsaya sig

Article Written By Team foodpanda

Join the discussion now!

Share this story